Ciovo

Okrug Donji je turistieko naselje na otoku Eiovu koji je pokretnim mostom povezan s gradom Trogirom i s njim eini jedinstvenu urbanistieku cjelinu. Udaljen od Splita 40 km, Okrug Donji je kao i eitavo ovo podrueje poznat po lijepim plazama i brojnim uvalama. Stoga, imate li malu djecu koja trebaju pjeseanu plazu s plitkim morem ili pak sami pripadate ljubiteljima takvih kupalista, dosli ste na pravo mjesto.
Okrug Donji je kao stvoren za odmor obitelji koja trazi mir i veeernju tisinu, a neposredna blizina grada Trogira jamei dovoljno zabavnih i kulturnih doga?anja tijekom cijele sezone pozelite li se ipak ukljueiti u neko od atraktivnih zbivanja. Od sportskih sadrzaja mozete birati me?u sportskim terenima i igralistima u gradu Trogiru, ili pak uzivati u sportovima na vodi za koje u nedostatku rekvizita potrebnu opremu mozete iznajmiti izravno na plazama Eiova.
Predlazemo posjetiti: Trogir / Eiovo: franjevaeki samostan , dominikanski samostan, crkvica Sv. Mavra / mjesta na Eiovu: Okrug Gornji, Slatine / otoei? Fumija sa zapadne strane Eiova / Split
Kako do?i: 2 km juzno od Trogira po regionalnoj prometnici prema mjestu Eiovo i dalje cestom za Okrug Donji
Okrug Gornji je mjesto na Eiovu, otoku srednje Dalmacije koji je s gradom Trogirom povezan pokretnim mostom. Naseljen od prapovijesti ovaj otok euva bogatu kulturnu bastinu, a njegove plaze okupane eistim morem primamljivo su odrediste mnogih turista.

Appartement Typ